Lasersko odstranjevanje dlak za trajno gladko kožo

Lasersko odstranjevanje dlak

Ali tudi vas motijo rdeče bunkice, mozoljčki in razdražena koža, ki se pojavljajo po britju z britvico? Poleti pokažemo več gole kože in če je ta poškodovana, polna ranic in bulic, se počutimo skrajno neprivlačno. Sram nas je obleči kopalke ali krajšo oblekico, saj se močno obremenjujemo s svojim videzom. Zakaj ne bi temu naredili konca in nadležnih dlačic odstranili enkrat za vselej?

Na trgu obstaja ogromno različnih metod odstranjevanja dlak, ki pa še zdaleč niso enako učinkovite. Depilacija z voskom in uporaba aparatov za britje je lahko zelo boleča. Rezultati so vidni samo nekaj tednov, nakar se začnejo znova pojavljati majhne in trde črne dlačice, postopek pa je treba ponoviti. Tudi odstranjevanje z drugimi metodami, kot je IPL, uporabnike pogosto razočara, saj gre pri tem samo za upočasnitev rasti dlak, postopek pa je treba čez čas opraviti ponovno.

Zakaj lasersko odstranjevanje dlak?

Če želite dlačice kjerkoli na telesu trajno odstraniti in nikoli več uporabiti britvice ali drugega načina odstranjevanja, vam priporočam lasersko odstranjevanje dlak. Vse več ljudi se odloča za trajno odstranjevanje neželenih dlačic, pri čemer je ena najbolj priljubljenih metod prav laserska.

Laser je izjemno učinkovit, saj nam omogoča trajno gladkost kože že po samo nekaj tretmajih. Ženske se bodo dlačic znebile po samo treh do sedmih obiskih, moški, ki imajo globlje in gostejše dlake, pa po desetih do trinajstih obiskih.

Kje vse lahko uporabljamo laser?

S pomočjo laserja lahko dlake odstranimo na katerem koli delu telesa: na obrazu (samo pomislite na tiste nadležne črne dlake nad zgornjo ustnico!), pod pazduhami, na bikini predelu, na ramenih, prsih, trebuhu in hrbtu (tu imajo težave s poraščenostjo predvsem moški), na rokah in nogah. Skratka, ni dela telesa, ki ga ne bi mogli obdelati z laserjem.

Ni vsak laser tudi dober laser

Trajno lasersko odstranjevanje dlakČe se odločate za lasersko odstranjevanje dlak, izberite salon, kjer uporabljajo preverjeno lasersko tehnologijo. Ena takih je Yperion Technology Slovenija, ki ponuja aparature, ki so trikrat hitrejše od ostalih na trgu. S to tehnologijo lahko obdelamo obe nogi ali hrbet pri moškem v samo štiridesetih minutah, bikini predel pa uredimo v pičlih šestih minutah.

Lasersko odstranjevanje dlak s to tehnologijo daje vidne rezultate že po enem samem tretmaju.

Prispevek objavila:

Obožujem svet mode, TV serije, tek v naravi, krajše izlete v hribe, dopustovanje na hrvaški obali in pisano besedo. Čas najraje preživljam v družbi svojega fanta. Sem študentka prava in urednica spletnega portala Negatelesa.si.