Stol za pedikuro – udoben za stranko in kozmetika!

Stol za pedikuro

Gotovo ni kozmetičnega salona, ki med svojimi storitvami ne bi ponujal tudi pedikure, saj je ta ena osnovnih in tudi najbolj razširjenih kozmetičnih storitev. Še zlasti veliko povpraševanja po njej je pred poletjem, ko se za pedikuro odločijo tudi tisti, ki si želijo zgolj »lepotne obdelave« stopal, s katerimi sicer nimajo težav in jih doma negujejo sami.

Pedikura zahteva kakovosten stol za pedikuro, da se stranka med tretmajem počuti udobno, hkrati pa se precej olajša tudi samo delo.

Kakšen naj bo stol za pedikuro?

Kljub temu, da je stol za pedikuro v prvi vrsti namenjen negi stopal, lahko z nakupom kakovostnega stola poskrbite še za nudenje drugih kozmetičnih storitev. Zlasti v primeru, da je vaš salon manjši, je stol za pedikuro lahko uporaben tudi za nego obraza in nego telesa, s čimer prihranite tako pri denarju kot pri prostoru.

Pri podjetju Imprim, ki nudi kozmetično opremo visoke kakovosti, smo poiskali nekaj različnih stolov za pedikuro in ugotovili, da so po večini vsi izjemno udobni, se pa med seboj razlikujejo glede tega, kakšen mehanizem za dvigovanje uporabljajo ter kako prilagodljivi so različnim položajem telesa.

  • Stol za pedikuro 0722a

Res je, stol za pedikuro mora biti v prvi vrsti udoben, da stranka nima občutka, kot da sedi na stolu pri zobozdravniku. S prilagajanjem naklona in mehkim oblazinjenjem, prav tako pa s prilagajanjem nosilcev za podporo nog, lahko dosežete, da se bodo stranke počutile povsem sproščeno, kar je že prvi korak do uspeha. Poskrbeti pa je treba tudi za to, da stol omogoča enostavno delo. Dokler stranka sedi in odmaka stopala v kozmetični kadi za stopala, ni nobene potrebe po sklanjanju, a ko se začne pravo delo, bi to hitro povzročilo bolečine v križu. Zato poskrbimo, da stranka skoraj popolnoma leži, nato pa jo dvignemo. Če kozmetik pri delu sedi, morajo biti stopala nekje okoli 70 centimetrov visoko.

Koliko odšteti za stol?

Stol za pedikuro (Imprim.si) lahko v preprostejši različici stane tudi manj kot 500 evrov, a kljub temu omogoča kakovostno delo in dobro počutje. Če želite še več, pa se seveda lahko odločite tudi za še bolj napredne in dodelane stole, za katere boste odšteli nekajkrat več.

Prispevek objavila:

Obožujem svet mode, TV serije, tek v naravi, krajše izlete v hribe, dopustovanje na hrvaški obali in pisano besedo. Čas najraje preživljam v družbi svojega fanta. Sem študentka prava in urednica spletnega portala Negatelesa.si.