Vse, kar si zaželiš: lasni podaljški

Klavdija

Kot najbrž veste, sem o clip on lasnih podaljških že pisala. Zdaj jih uporablja tudi prijateljica Klavdija, ki mi je zaupala svojo zgodbo.

Sem študentka družboslovja in na faksu imam precej zanimivega profesorja, ki pravi, da lahko ženska do 30. leta vse doseže s svojim videzom, po 30. letu pa zgolj še s trdim delom. Zato pravi, da odločno podpira trud deklet, ki dajo veliko na svoj videz. Povsem odkrito tudi pove, da naj ne mislimo, da diploma in znanje zadostujeta, ko hočeš dobiti službo – ne, tudi videz je še kako pomemben.

Moram priznati, da se strinjam z njim, tako kot večina kolegic, in kljub temu, da smo bile že prej večinoma urejene, smo se začele prav zaradi njegovih besed še bolj truditi. Če ti lahko videz prinese vse, kar si zaželiš, potem drugače pač ne gre.

Moja edina težava pri videzu pa so moji lasje. Sicer imam lep obraz, vedno sem skrbno naličena, z rednim gibanjem, predvsem s tekom, pa tudi skrbim za postavo, ki je menda res odlična. A kaj, ko imam redke lase, in čeprav mi ti segajo do ramen, niso videti nič kaj prijetno. Ampak to bom sedaj spremenila.

Lotila sem se branja in raziskovanja, uživanja prehranskih dodatkov za lase, pa ni nič pomagalo, nato pa sem ob iskanju načinov za izboljšanje videza las pristala na spletni strani, ki nudi najrazličnejše podaljške za lase. Tam sem našla tudi spodnji video posnetek, v katerem je razloženo vse o lasnih podaljških.

Sprva sem bila skeptična, kajti lasni podaljški so nekaj umetnega. A kar priznajmo si – nikjer ne piše, da mora biti lepota naravna. Sicer si ženske ne bi barvale las, ne bi nosile podloženih modrčkov, ne bi hodile na liposukcije in lepotne operacije obraza ali povečanje prsi. In podaljški za lase so dejansko precej majhna stvar, če jih primerjaš z lepotno operacijo.

Ko sem se o podaljških za lase na spletni strani dobro informirala, sem se posvetovala še s frizerko. Tudi ona je dejala, da so lasni podaljški odlična rešitev za vse, ki imajo težave z volumnom las ali njihovo gostoto, zato sva jih kar skupaj naročili. Ja, zakaj ne bi bila tudi jaz ena tistih punc, ki do 30. leta dosežejo vse, kar si zaželijo?

Prispevek objavila:

Obožujem svet mode, TV serije, tek v naravi, krajše izlete v hribe, dopustovanje na hrvaški obali in pisano besedo. Čas najraje preživljam v družbi svojega fanta. Sem študentka prava in urednica spletnega portala Negatelesa.si.